Firmaprofil

Kim Birch Olsen | www.birkobyg.dk

Vi elsker at få faglige udfordringer

Restaurering / bevaring af gamle slotte og herregårde er et eksempel på opgaver vi virkelig brænder for. Men man behøver altså ikke eje en herregård for at være kunde hos os!

BIRKOBYG A/S favner bredt inden for alle former for bygge- og renoveringsopgaver, og vi kan hjælpe fra den første idé til den færdige opgave. Hvad enten det gælder et stort byggeri eller en mindre snedkeropgave.

Vores firma har mange år på bagen og hed tidligere H.P. Larsen A/S. Det blev oprindeligt etableret i 1920 og lægger navn til mange veludførte opgaver gennem årene. I dag er firmaet ejet af Kim Birch Olsen og vi står sammen med vores dygtige svende og lærlinge for at levere dig det bedste tømrer- og snedkerarbejde.

Kvalitet og styring

Vi lægger vægt på en høj grad af kvalitet og styring af arbejdet. Et veludført arbejde handler nemlig om at have overblikket. Derfor har alle vores medarbejdere fokus på både kvalitet, pris, tid og – ikke mindst dine ønsker, så du får den bedste kvalitet.

Vi har gode erfaringer med at styre store projekter, hvor vi samarbejder med andre håndværkerfirmaer i hovedentreprise. Og som håndværkere er vi vant til at tale samme sprog som både arkitekter, bygningsrådgivere eller dig, hvis du selv styrer dit byggeprojekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Smukt renoveret lysthus | www.birkobyg.dk