Træterrasser

Houzz inspiration: Lækker ny træterrasse i langtidsholdbart hårdttræ

Seriøs rådgivning og pris på træterrasser

BIRKOBYG rådgiver dig om flotte træterrasser til hus og have. Lad os mødes hvis du ønsker seriøs rådgivning om træterrasser og et prisoverslag / tilbud.

Det skønne sommerliv leves på træterrassen

En terrasse af træ i haven det perfekte sted til at slappe af. Her kan du og din familie nyde udelivet i sommerhalvåret. Træterrassen er samlingspunktet når der skal hygges. Når solen bager er det skønt at gå med bare fødder på en overflade af træ. Se over 98.000 fotos af muligheder med træterrasser.

Få inspiration og grundig vejledning

Når du har besluttet at få bygget en træterrasse kan vi inspirere og vejlede dig. Terrasser kan fx bygges som en forlængelse af dit hus, en forhøjet eller forsænket opholdsplads. Vi taler sammen om forhold som adgangsveje, størrelse og placering. Lysforhold og skærmning for vind og indkig indgår også planlægningen.

Valg af træsort og terrassens levetid

Der findes terrassebrædder i mange træstorter og prisklasser. Træbelægningens levetid afhænger meget af den trækvalitet du vælger. Man inddeler de forskellige træsorter i levetidsklasser. Ædelt træ også kaldet hårdttræ har den længste levetid med op til 30-50 års levetid helt uden overfladebehandling.

I længden er det derfor billigere at bygge med kvalitetsmaterialer, da levetiden er bedst. De hårde træsorter er kemikaliefri og afgiver ikke splinter sådan som det helt billige trykimprægnerede træ kan have tendens til. Til terrasser af hårdtræ skal man bruge rustfri skruer, som er noget dyrere end almindelige montageskruer. Skal resultatet være ekstra flot kan vi lave en såkaldt afpropning af skruehullerne, så der ikke er synlige skruer.

Vedligehold af en sølvgrå eller gylden træoverflade

Terrasser af hårdttræ kræver næsten ingen vedlighold i sin levetid. Du skal beslutte om du ønsker en flot gylden olieret træoverflade eller bedre kan lide den naturlige sølvgrå farve. Den olierede overflade kræver mest vedligehold og indebærer omkostninger til træolie. Den ubehandlede træterrasse af hårdttræ skal blot afvaskes let med sæbe om foråret for at fjerne vinterens alger. Den sølvgrå overflade dannes få måneder efter etableringen.