Nyt Tag

Seriøs rådgivning og pris på udskiftning af dit tag

BIRKOBYG rådgiver dig om nyt hustag på baggrund af stor viden og erfaring. Lad os mødes hvis du ønsker seriøs byggerådgivning og et prisoverslag / tilbud på nyt tag.

Taget er husets vigtigste klimaskærm

Dit tag er husets klimaskærm mod regn, sol og kulde. Det er derfor vigtigt, at tagbelægningen er tæt og i god stand. Levetiden på dit tag afhænger af faktorer som taghældning, valg af tagmaterialer, teknisk udførelse af tagkontruktionen og det lokale klima.

Valg af tagbelægning skal passe til huset

I Danmark findes 12 klassiske hustyper med forskellige tagtyper. Byggeriet har haft sine populære stilarter gennem forskellige tidsperioder. Dit valg af nyt tag og tagbelægning bør derfor være tro mod husets arkitektur og sjæl. Nye tagmaterialer, undertage og modetendenser kan friste til et skifte i valg af tagbelægning, men det er klogt grundigt at overveje hvilken tagbelægning du skal vælge.

Alt om byggeri af nyt tag

Det er en stor og langsigtet investering at skifte husets tag. Som husejer kan det være svært at forholde sig til hustagets mange detaljer og beslutninger som skal overvejes. Her finder du en oversigt med links til relevant information i forbindelse med skift af tag: